sâmbătă, 29 august 2009

Mihalis Hatzigiannis


Mihalis Hatzigiannis s-a nascut si a crescut in Nicosia,Cipru,la 5 noiembrie 1979. A absolvit Academia de Muzică din Londra (Royal College of London), cu o diploma in pian, chitara si maxim de cursuri teoretice.
Cand avea 14 ani, a luat parte la concursul de televiziune numit "Afetisies", care este un concurs pentru tineri talentati care doresc sa devina cantareti, unde a castigat locul 1 din 1000de noi talentecantand cantecul "Den Iparhi Logos" (Nu exista nici un motiv)de catre Giorgos Dalaras.
Cariera --Mihalis Hatzigianis
  • " primul CD de muzica a aparut in 1995 si a fost numit "Senario". A devenit foarte repede disc de platina.
  • al doilea CD a aparut in 1997 si a fost numit "O Mihalis Hatzigianis Tragouda Dore Georgiadi" (Mihalis Xatzigianis canta Dora Georgiadi)

    In 1998 Mihalis a reprezentat Cipru in concursul Eurovizion cantand piesa "Geneza" o compozitie a sa si a luat locul 10.Mihalis a fost de asemenea si in armata , in acelasi timp.
  • al treilea CD a aparut in 1998 si a fost numit "Epafi".De asemenea acesta a devenit de platina.In acelasi an, a aparut si CD-ul "Xristougenniatikes Melodii"in care copii de oriunde din Cipru a cantat cu el.
In luna septembie al aceluiasi ani (1998), Mihalis Xatzigianis s-a mutat in Atena.
Aici s-a întâlnit cu bine cunoscutul compozitor Giorgos Hatzinasios care i-a sugerat să lucreze cu el. Deci, Mihalis Hatzigiannis au luat parte la coloana sonora pentru serialul de televiziune de Ant1, "Aggigma Psihis" (Touch of Soul).
  • In martie 2000 Mihalis Hatzigiannis a lansat primul său CD cu muzica în Grecia, intitulat "Parakseni Giorti" (Strainge Celebretion), care a devenit de aur foarte rapid. Oamenii a acordat o atenţie în plus pentru balada dulce, dar melancolic numit "Mono Sta Onira" (Doar în vise). Piesa "Mono Sta Onira", au rămas la numărul unu în Airplay de radio grec pentru mai multe săptămâni.

În octombrie 2000, Mihalis Hatzigiannis a apărut în diferite locuri din Grecia, împreună cu cântăreţul Eleni Peta. Pasul următor a fost apariţiile sale, împreună cu foarte bine ştiţi Cântăreţul grec Haris Aleksiou si apoi sa appeareances la House of Art. La acel moment unic "Am Titli Tou Telous Remixes" a ieşit. In martie 2001 Mihalis a primit premiul pentru Cel mai bun CD.
  • La începutul anului 2001 a lansat CD-ul single-ul "Den Echo Chrono" (Nu am timp), în care el a scris, de asemenea, de muzică. Acesta a ajuns în curând partea de sus a topuri şi a luat platina.
  • In 2002 Mihalis Hatzigiannis a lansat CD-ul de-al doilea în Grecia, intitulat "Krifo Fili" (secret Kiss). A devenit de aur, în iunie, la doar câteva luni mai târziu! Acest album a stabilit-l ca fiind unul dintre cele mai de succes cântăreţ-compozitori şi interpreţi promiţătoare în scena muzicală greacă.


Un alt eveniment important a fost aspectul său, în timpul ceremoniei de deschidere şi închidere a Jocurilor Olimpice de la Atena 2004. In timpul iernii 2004, el apare, împreună cu Paschalis Pasxalis din Atena şi Salonic. Programul este cel mai de succes din acest sezon.


Turneu în vara anului 2005 cu 30 de vândut-out concerte şi un punct culminant la sfârşitul turneul în Lykabettos Teatrul de la Atena pe două vândut-out zile a fost transmis in direct. În 2005, el a dominat sezonul de iarnă, cu înfăţişarea sa, împreună cu Antonis Remos. Colaborare cu Natascha Theodoridou duce la apariţia împreună în Salonic mai 2006. Vara 2006 este dominat de un turneu mare, prin Grecia, cu peste 50 de vândut-out concerte. În acelaşi timp, în luna august noul său single "Ola I Tipota" (totul sau nimic) apare şi primeşte Platin dublu-instantaneu.

În octombrie 2005 Mihalis Hatzigiannis a dat primul său concert în Australia. În aprilie 2006, pentru a doua oară în cariera sa a lucrat impreuna cu Georgios Dalaras şi a dat concerte în SUA şi Canada în luna martie.

În decembrie 2006, el publica albumul sau "Fili kai Ekthri" (prieteni şi duşmani), care primeşte Platina de trei ori. În acelaşi timp, el cântă la Atena. Coadă pentru fanii lui sau ore la coada pentru a obţine un bilet.

În martie 2007, el a înregistrat pop rock hit-ul "Tonight", împreună cu trupa Reamonn germană şi cântăreaţa lor Rea Garvey. Duetul a fost prezentate de pe albumul "Wish" de Reamonn, precum şi în versiunea în limba greacă, în CD-ul "Fili kai Ekthri" (Prieteni şi persoane neagreate) de către Mihalis Hatzigiannis. Citeste versurile şi ascultaţi melodia "Tonight", atât în limba engleză şi greacă Version: "Tonight"
--Mihalis Xatzigianis 11 august 2009 concert live--

gloob

tv online